Redaktørlæsning

I skønlitteratur skal plottet og karaktererne hænge sammen på en troværdig og spændende måde, og i faglitteratur skal informationen fremlægges i en rækkefølge og på en måde så læseren ikke bliver koblet af undervejs. Jeg kan hjælpe dig med begge dele. 

For forfattere

Hvis du er forfatter og ønsker et par ekstra øjne på dit manuskript fordi du er kørt sur i redigeringen, så kan du hyre mig til en enkelt gennemlæsning hvor jeg giver både konkrete kommentarer i teksten og overordnet feedback på plot, karakterer sprog og lignende.

Hvis du er i tvivl om du har brug for en fuld gennemlæsning, kan du starte med at benytte dig af mit tilbud om en redaktørvurdering.

For forlag

Hvis I ønsker at hyre mig som redaktør på en af jeres udgivelser, tilbyder jeg som udgangspunkt et samlet forløb med bl.a. to fulde gennemlæsninger og et møde med forfatteren.

Jeg kan også hjælpe bagsidetekst, satskorrektur og lignende, hvis I er interesserede i det.

Interesseret?

Prisen aftales individuelt per opgave. Hvis du er interesseret, kan du kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Det med småt

I forhold til faglitteratur og akademiske opgaver ved jeg ikke nødvendigvis noget om emnet, og min vinkel vil derfor ligge på formidling af indholdet, mens forfatteren selv er ansvarlig for indholdets rigtighed.

Bemærk at prisen for porto og print kommer oveni hvis du ønsker at få rettelserne på papir.

Bemærk: Dette tilbud har intet med mit forlag Ulven og Uglen at gøre. Ulven og Uglen er ikke et betalingsforlag og vil derfor aldrig tage penge for at læse en forfatters tekst.