Foredrag

Line taler om "Mere end veninder"

Jeg holder i øjeblikket foredrag på skoler og biblioteker om min tematiske trilogi om køn og seksualitet.

Om foredraget
Homoseksualitet og homoseksuelles rettigheder fylder mere og mere i dagens samfund, men alligevel er det for mange et tabubelagt emne som man ikke ved særlig meget om. Mere end veninder sætter fokus på hvordan det er at være homoseksuel teenager – og at det måske i virkeligheden ikke adskiller sig særlig meget fra det almindelige teenageliv – og Historien om en dreng ser nærmere på hvordan det er at indse at man er forelsket i en af det samme køn.
Et foredrag kan tage hul på debatten, og klassen kan dele deres egne tanker og få talt om et emne som ellers kan være svært at få bragt ind i klasserummet. Bøgerne handler også om bl.a. skilsmisse, alkohol i familien, langdistanceforhold, uddannelsesvalg og stærke venskaber.
Udover at tale om bøgerne fortæller jeg også om min skriveproces, og hvordan jeg blev forfatter.

Praktisk om foredraget
Foredraget henvender sig til udskolingen og varer tre kvarter. Bagefter er der yderligere tre kvarter til spørgsmål og snak. Da emnet kan føre til en del debat og snak, er maksimum deltagerantal 2 klasser.
Jeg bruger PowerPoint til foredraget.

Pris
Et foredrag koster 5.000 kr. + transport og evt. overnatning. Ved køb af klassesæt er prisen per bog 100 kr. (normalpris 200 kr.).

Er det noget for din skole, så kontakt mig.