På vej mod Sophie

På vej mod SophieUngdomsromanen På vej mod Sophie er tredje del i min tematiske trilogi om køn og seksualitet.

Bogen er udgivet på forlaget Calibat, og forsiden er tegnet af Anna Degnbol.

Køb bogen

Lån bogen på eReolen

Om bogen

På Sophies fødselsattest står der ’Mikkel’, men hun er færdig med at klæde sig ud som en hun ikke er. Hun går i niende klasse, og hun er klar til at fortælle verden hvem hun i virkeligheden er. Det indebærer bare en masse samtaler hos Sexologisk Klinik i København, og hvad nu hvis psykologerne ikke tror på hende? Hvad nu hvis de ikke synes hun er piget nok?

Heldigvis har Sophie katten Mussie og internetvennen Emil til at holde humøret oppe. Men kan Mussie klare at flytte i lejlighed i København, og hvordan skal Sophie kunne møde Emil når han ikke ved at hun biologisk er en dreng?

Jeg hed Sophie. Selvfølgelig hed jeg Sophie. I virkeligheden havde jeg jo vidst det siden jeg var fem år. I virkeligheden havde jeg heddet det fra før jeg blev født; mor og far var bare kommet til at få et forkert navn skrevet i kirkebogen fordi jeg jo var ankommet i en forkert indpakning.