Det siger kunderne

Siden jeg begyndte som freelance korrekturlæser og redaktør, har jeg haft mange spændende projekter mellem hænderne og samarbejdet med en del forskellige forfattere og forlag, bl.a. AlkalærDafolo, CalibatForlaget Facet, Krabat, Samfundslitteratur og Ulven og Uglen, .
Herunder kan du se hvad nogle af dem siger om mig:

Forfatterne

Line Lybecker var hyret som korrekturlæser af Forlaget Facet på mine bogserier Skeletter i skabet, Medaljonen og Wicca-veninder. Line lavede mere end bare korrektur. Hun fangede også kontinuitetssmuttere og plotfejl. Jeg var meget glad for Lines rettelser.
Nicole Boyle Rødtnes, forfatter til bl.a. Rød og blå-serien og Star Girl-serien

Line stillede alle de rigtige spørgsmål under vores 1:1-samtale og hjalp mig til at se problemet og mit projekt fra en ny vinkel. Sammen fik vi snakket mit plot til min kommende bog igennem og kom frem til den rette undertitel, som fangede bogens essens perfekt. Det var både brugbart og hyggeligt, og jeg kan sagtens forestille mig at bruge Line som forfattercoach en anden gang!
Som forfatter er hun forstående over for hvor ømt kreative projekter kan være, men alligevel professionel og konsekvent, så man med sikkerhed står tilbage med noget godt og brugbart efter endt samtale.
Anita Albæk Simonsen, forfatter til Trinbyen-serien

Line Lybecker har ved flere lejligheder formået at samle stykkerne af mine historier til komplette værker, hvad angår både korrekturdelen såvel som arbejdet med det indholdsmæssige. Jeg har oplevet, at Line har den sjældne kvalitet, at hun kan leve sig ind manuskripternes sjæl og dermed tankerne bag værkerne. Derved har jeg som forfatter følt mig forstået, hvilket for mig har været vigtig i samtalen om, hvorfor noget virker eller ikke virker på både den fortællemæssige og den skrivetekniske side.
Jacob Kokkedal, forfatter til bl.a. Den trofaste bror-serien og Specialklassen-serien

I forbindelse med udgivelsen af vores triologi ”Glasfolket” på forlaget Facet, som samarbejder med Line Lybecker, blev Line tilknyttet til arbejdsprocessen, da manuskripterne skulle finpudses. Samarbejdet var super fint, blandt andet fordi Line har en rigtig god tilgang og evne til at se det hele ”fra oven”. Hun var ligeledes med ombord ved både gennemlæsning og korrekturlæsning.
Vi kan varmt anbefale Line!”
May-Britt og Martin Brændstrup, forfattere til serien Glasfolket

Forlagene

Vi har på Forlaget KRABAT benyttet Line på flere af vores udgivelser. Line er en garanti for grundighed. Hun navigerer med sikkerhed i sprogets mange facetter. Man får meget mere end blot end korrekturlæser i Line; man får en professionel læsning af sit manuskript, der giver tryghed i hele processen. Vi giver Line den største anbefaling.
Helle Perrier, kreativ direktør hos Forlaget KRABAT

Line er som korrekturlæser helt igennem dygtig, punktlig og præcis. Hun leverer altid til tiden, og man kan forvente et gennemarbejdet stykke arbejde – også hvis man gerne vil have hende til at kigge udover korrektur-arbejdet og se på større konceptuelle sammenhænge.
Maja Krog, udviklingschef hos Alkalær

Forlaget Kandor har siden 2011 samarbejdet med Line Lybecker på freelancebasis. Line har korrekturlæst vores seneste fire udgivelser samt kommet med redigeringsforslag i forbindelse med dette arbejde. Line har løst opgaverne hurtigt og til fuld tilfredsstillelse, og Kandor kan derfor give Line de bedste anbefalinger.
Nikolaj Højberg, ejer af Forlaget Kandor

Line Lybecker er altid systematisk og grundig. Hun løser alle opgaver dygtigt og har en sympatisk og positiv tilgang, som gør, at det er en fornøjelse at samarbejde med hende.
Sebastian Schultz, ejer af Forlaget Facet