Forfattercoaching

Mange forfattere oplever blokeringer af den ene eller anden art, fx: Hvordan kommer jeg bedst i gang med projektet? Hvordan kommer jeg videre? Holder min idé? Hvad skal der stå i følgebrevet?

For 1000 kr. læser jeg 2000 ords uddrag, synopsis eller lignende og giver dig en times 1:1 forfattercoaching om projektet.

Tilbuddet gælder al prosa: fx noveller, romaner, krimi, fantasy, erotik, YA. (Jeg hjælper også med faglitteratur og akademiske opgaver, men med det forbehold at jeg ikke nødvendigvis ved noget om pågældende emne).

Udover manuskripthjælp tilbyder jeg også vejledning i forhold til følgebreve.

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Gennem 15+ år i forlagsbranchen har jeg arbejdet med alle typer tekster, henvendt til mange forskellige læsere og skrevet af vidt forskellige forfattere. Som redaktør har jeg ikke kun redigeret teksterne, men også hjulpet forfatterne med konkrete såvel som abstrakte kreative udfordringer.

Ikke to kreative processer er ens, men følelsen af at sidde fast eller miste overblikket går igen. Ofte hjælper det at vende problemet med en person der kan stille de rigtige spørgsmål, og det er det jeg tilbyder: Det er dit projekt, så min opgave er ikke at rede trådene ud for dig, men at hjælpe dig til selv at tænke i nye baner der løser problemerne.

Jeg er selv forfatter, og jeg forstår derfor hvor følsomt det kan være at tale om sit projekt. Derfor dømmer og vurderer jeg ikke, men ruster dig til selv at se med nye øjne.

Hvad får du?

Jeg læser din tekst (synopsis, idé, uddrag) på op til 2000 ord og forholder mig til de ting du gerne vil have hjælp til. Derefter mødes vi telefonisk eller fysisk (se Det med småt) i 1 time og taler om din tekst og udfordringerne.

Det koster 1000 kr. for 2000 ord og 1 times forfattercoaching. Hvis du ønsker mere end 1 time, koster efterfølgende timer 500 kr. per stk.

Ekstra timer kan tilkøbes første samtale eller være selvstændige, opfølgende samtaler. Bemærk: Hvis jeg skal læse ny tekst, gælder prisen på 1000 kr. igen.

Hvis du efterfølgende ønsker at jeg skal læse hele manuskriptet, kan vi sammen udregne et tilbud på dette.

Obs: Du kan se antallet af ord som din tekst fylder, i nederste venstre hjørne af Word. Hvis du markerer et uddrag af teksten, kan du se hvor mange ord der er markeret.

Interesseret?

Hvis du ønsker at booke 1 times forfattercoaching (eller har spørgsmål til tilbuddet), så skriv til mig på Line.HUF@gmail.com. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Det med småt

Af geografiske årsager foregår samtaler som udgangspunkt på telefon, Skype eller lignende. Hvis du foretrækker samtalen ansigt til ansigt, så spørg – måske kan vi finde ud af noget.

Bemærk: Dette tilbud har intet med mit forlag Ulven og Uglen at gøre. Ulven og Uglen er ikke et betalingsforlag og vil derfor aldrig tage penge for at læse en forfatters tekst.