Redaktørlæsning for 1000 kr.

Er du i tvivl om din tekst er klar til at møde forlagene, eller har du brug for friske øjne på sprog, karakterer eller noget tredje? For 1.000 kr. læser jeg et uddrag på 5.000 ord og giver dig konkrete råd til forbedring.

Tilbuddet gælder al prosa: fx noveller, romaner, krimi, fantasy, erotik, YA. (Jeg læser også faglitteratur og opgaver, men med det forbehold at jeg ikke nødvendigvis ved noget om emnet).

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?
Efter mange år med eget forlag samt freelancearbejde har jeg erfaring med både redigering og vurdering af andres manuskripter. Jeg ved hvad der fanger, og hvad der skal arbejdes med for at et manuskript vurderes egnet til udgivelse.

Problemer med karakterer, sprog og andet – ja, alt bortset fra plottet – går som regel igen i hele manuskriptet, og jeg kan derfor få øje på problemerne allerede i et uddrag. På den baggrund kan jeg give dig nogle overordnede retningslinjer som du kan følge i arbejdet med hele manuskriptet, samt mere tekstnære kommentarer der kaster lys over problematikkerne og hvordan du håndterer dem. Så er du bedre rustet til at få styr på resten af manuskriptet selv (eller vurdere om du også vil have min hjælp til det øvrige).

Jeg er selv forfatter, og jeg forstår derfor hvor ømskindet man kan være om sin tekst. Derfor giver jeg altid konstruktiv kritik med konkrete råd til forbedringer og fokuserer på ikke kun at gøre teksten bedre, men også at give dig værktøjer med til din fremtidige skrivning.

Efter min redigering er der ingen garanti for at manuskriptet bliver antaget (eller at forlaget som antaget det, ikke ønsker yderligere redigeringsrunder for det skal der stort set altid til), men dit manuskript er helt sikkert tættere på en antagelse. Derudover prøver du hvordan det er at modtage feedback fra en redaktør, og det ruster dig til en fremtid som forfatter.

Hvad får du?
Jeg læser din tekst på 5.000 ord og giver tekstnære kommentarer samt en overordnet vurdering af hvad der fungerer, og hvad der kan gøres bedre hvordan. Det koster 1.000 kr.

Hvis du efterfølgende ønsker at jeg skal læse hele manuskriptet, så kan vi sammen udregne et tilbud på det.

Interesseret?
Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet (eller har spørgsmål til det), så skriv til mig på line.HUF@gmail.com. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

OBS: Hvis du medsender en kort beskrivelse af projektet og målgruppen, kan jeg tage det med i vurderingen og hjælpe dig med at målrette.

Du kan se antallet af ord som din tekst fylder, i nederste venstre hjørne af Word. Hvis du markerer et uddrag af teksten, kan du se hvor mange ord der er markeret.

Det med småt
Med i prisen følger ikke en genlæsning af uddraget efter du har rettet til. Hvis jeg skal læse genlæse teksten og vurdere den på ny, koster det 1.000 kr. mere.

Jeg læser ikke korrektur på teksten, men fokuserer på formuleringer og indhold.

Bemærk: Dette tilbud har intet mit forlag Ulven og Uglen at gøre. Ulven og Uglen er ikke et betalingsforlag og vil derfor aldrig tage penge for at læse en forfatters tekst.